Profikfabriken.com är en butik som säljer reklamartiklar på nätet. I utbudet finns över 50 000 produkter – alltifrån mobiltillbehör till snygga och praktiska kläder. Här finns även roliga prylar och fina gåvor att ge bort till exempelvis kunder och anställda till jul eller inför sommarsemestern. Efter en närmare titt på butikens utbud och produkter kan man snabbt konstatera att här finns minst sagt mycket smått och gott att välja bland.

Stort utbud av kläder på profilfabriken.com

Profilfabriken.com säljer som tidigare nämnt olika typer av reklamartiklar och en av dom stora kategorierna är kläder. Här finner man sköna fritidskläder lika väl som arbetskläder. Vad gäller just arbetskläder finns flera kategorier, bland annat vårdkläder. Det finns även sådant som passar för yrkesgrupper som behöver skyddande och slitstarka plagg under arbetsdagen och sådant för den som arbetar i köket – till exempel förkläden och kockmössor.

Roliga presenter

Att hitta lämpliga gåvor och presenter inför jul, sommar eller när anställda av någon annan anledning ska tackas, firas eller uppvaktas kan det vara svårt att veta vad man ska välja. Profilfabriken.com har ett stort utbud av gåvor som passar för dom flesta tillfällen och personer. Här finns vacker inredning så som ljusstakar och vaser men också en hel del annat. Ett bra exempel när man inte vet vad man ska ge är att välja gåvokort, så att mottagaren själv kan välja det han eller hon vill ha.

Bra att ha i företaget

Reklamprodukter är ofta guld värda för företagare och även det kan man hitta mycket av hos profilfabriken.com. Är det till exempel dags att rusta upp inför en mässa eller någon annan typ av företagsevent kan man köpa banderoller, ballonger, beachflaggor, ”gatupratare” och mycket annat här för att synas ordentligt på den tänka tillställningen – saker som givetvis kan komma till användning även till vardags.

Andra kategorier hos profilfabriken.com:

  • Mat och godis
  • Reklampåsar
  • Verktyg
  • Kontorsmaterial

Profilfabriken är en butik som i första hand riktar sig till företag och det går lika bra att göra stora som små beställningar. Är man enmansföretagare och vill beställa en jacka till sig själv eller ansvarig för ett större företag och vill beställa 150 t-shirts i olika storlekar så är det lika lätt att navigera sig fram genom beställningen – från utbud till betalning.