Kirratochklart.se är ett nätbaserat företag som uppmuntrar olika grupper att starta en försäljning. Hos Kirratochklart.se innebär detta att den berörda gruppen startar en försäljning av deras två olika typer av ljus. På detta sätt får Kirratochklart.se sålt sina produkter genom hjälp av andra, samtidigt som de kan erbjuda en produkt som är enkelt att tjäna pengar på för en grupp som annars kanske inte har möjlighet att tjäna pengar. Företaget är väletablerat inom branschen och på deras hemsida, Kirratochklart.se, finns dessutom jämförelser med de vinstmarginaler som erbjuds hos andra företag inom branschen. Ofta ges runt 25-30 % av vinsten till försäljarna, medan Kirratochklart.se ger 50 % vinst.

Om produkterna hos Kirratochklart.se

Det erbjuds alltså två olika sorters produkter på Kirratochklart.se, nämligen;

  1. Doftljus
  2. Herrgårdsljus

Doftljusen finns i dofterna jasmin, grönt te, liljekonvalj och björnbär. De säljs för 100 kronor styck med ett inköpspris av 50 kr per ljus. Samtliga kommer i en kartong om 12 ljus i glasform. Ljusen har gått igenom flera allergitest då somliga doftljus innehåller allergener och har certifieringar för att ljusen har en låg nivå av dessa. Ljusen kan brinna i 33 timmar och är helt fria från animalier. Herrgårdljusen har gått igenom liknande tester och är också fria från animaliska produkter vilket gör dem alla veganska. Dessa ljus säljs som förpackning för 130 kronor innehållande sex utav ljusen. Naturligtvis är inköpspriset hälften av detta, alltså 65 kronor. Ljusen är handgjorda, 35 centimeter höga och med en brinntid på 9,5 timmar. De går att få i färgen vit, gul, röd, grå, silver och guld.

Övrigt om företaget

I en del av företagets arbete stöttar Kirratochklart.se organisationen BRIS. BRIS står för Barnens Rätt I Samhället och är en krisorganisation för utsatta barn. År 2019 tilldelades företaget en utmärkelse som en viktigt supporter av organisationen och dess arbete. Detta genomsyrar företagets vision om att engagera ungdomar och ge dem en inblick i arbetslivet. Kirratochklart.se poängterar den nyttiga lärdom ungdomar kan dra från att tillsammans arbeta mot ett gemensamt mål och att tjäna egna pengar. Det skapar samarbete, självständighet och ansvarstagande.

Kontakta Kirratochklart.se

Kundservicen på Kirratochklart.se utlovas vara snabb i sin respons. Det finns ett kontaktformulär på hemsidan för den som önskar skriftlig respons, samt en angiven email; [email protected]. Företaget har telefontider mellan 09.00-16.00 på arbetsdagar på numret 020-10 00 32. . För att följa företagets arbete och få ny information kan de hittas på både Facebook – “Kirrat och Klart – Tjäna pengar till klassen och laget”, och Instagram under namnet “kirratochklart.se”. Vanliga frågor besvaras på hemsidan under fliken “Kontakta oss” – “Vanliga frågor & svar”. Läs mer här om kirratochklart.se