Vill du hitta en billig kattförsäkring som ändå ger din katt ett bra skydd? I sådana fall behöver du läsa på lite grann och noggrant sätta dig in i det finstilta. De olika försäkringsbolagen har nämligen ett stort utbud av husdjursförsäkringar och villkoren för dessa varierar ganska kraftigt. Därmed kan du göra en bra affär genom att vara medveten om vad du faktiskt tecknar för försäkring. Detta är såklart än viktigare när du är ute efter en försäkring som är såväl bra som billig!

Därför behöver du försäkra din katt

Veterinärvård är sällan billig utan brukar snarare kosta en hel del. Detta gäller alldeles oavsett vilken slags vård det rör sig om. I lindrigare fall kan du komma undan med någon tusenlapp eller två, men i mer allvarligare fall kostar veterinärbesöket multum. Därför är det viktigt att du försäkrar din katt så att du kan skydda din plånbok och samtidigt även ditt husdjur. Det är trots allt en tråkig sits att hamna i om du skulle behöva välja mellan din ekonomi och din katt!

Men med detta sagt behöver du inte nödvändigtvis teckna den allra dyraste försäkringen på marknaden. I många fall kan du hitta en riktigt bra och billig kattförsäkring som alltså inte är särskilt dyr. För att kunna göra detta behöver du dock göra lite efterforskningar och ställa de olika försäkringsbolagen mot väggen. Läs vidare för att få reda på hur du kan gå tillväga!

Så hittar du en billig kattförsäkring att teckna för din katt

Det finns många försäkringsbolag som erbjuder dig möjligheten att teckna en bra och billig kattförsäkring. Några exempel på sådana aktörer är:

  • ManyPets
  • Lassie
  • ICA Försäkring.

För att hitta ett prisvärt och bra alternativ som matchar ditt behov kan du göra så här:

  • Besök en webbplats som jämför kattförsäkringar och kika på villkoren.
  • Du kan bland annat se att maxersättningen för de olika försäkringarna skiljer sig åt – även försäkringspremierna fluktuerar.
  • Klicka dig vidare för att se ditt pris på den försäkring som du är mest intresserad av.
  • Läs igenom villkoren, teckna försäkringen och luta dig tillbaka!