Varierande priser för permanent hårborttagning

Att ta bort oönskad hårväxt med hjälp av laserbehandlingar är förmodligen det mest effektiva sättet men det kan också vara kostsamt. Kollar man runt lite bland olika kliniker kan man se att priserna skiljer sig en hel del och man bör se upp med vad man väljer om man planerar att genomföra en. Vill man veta ett exakt pris för hårborttagning med laser bör man kontakta en eller flera kliniker för en konsultation för att veta att man får en bra behandling till en rimlig peng.  Irradiakliniken är ett exempel på klinik som erbjuder prisförslag direkt på hemsidan för den som vill fördjupa sig.

Olika utrustning

Olika kliniker använder sig av olika utrustning och med tanke på vilken rasande fart den tekniska utvecklingen har bör man se till att kolla upp vilken typ av utrustning olika kliniker använder sig av innan man bestämmer sig. Det finns mer eller mindre effektiva metoder som givetvis också har olika pris. En klinik som erbjuder ovanligt låga priser har förmodligen inte hängt med i utvecklingen och kan därför inte erbjuda en lika effektiv och säker metod som dom som är uppdaterade på det senaste.

Viktigt med rätt kunskap

En annan avgörande faktor för prissättningen är vilken kunskap och utbildning behandlaren besitter. Att välja någon som är diplomerad inom området är helt klart att föredra även om priset möjligen är något högre. Leta efter en seriös klinik och be gärna om referenser och konsultation för den tänkta behandlingen. Kunskap är otroligt viktigt för en säker hårborttagning och om det finns tvivel är det helt klart bättre att leta sig vidare, även om det betyder att man kommer få betala mer.

Pris för hårborttagning med laser – exempel

Om man vill veta vilket pris på hårborttagning med laser kan man antingen själv kontakta olika kliniker eller kolla runt på olika hemsidor efter prisförslag. Irradiakliniken i Stockholm är ett exempel på klinik som anger sina priser direkt på hemsidan, där man också kan se att olika behandlingsmetoder har olika priser. Man kan se att en av metoderna anges med pris per 15, 30 och 60 minuter men också fast pris för till exempel hela ansiktet. Det är relativt enkelt att jämföra olika metoder för att se vad som kan tänkas passa bäst för en själv.