Ett eget kontor på Östermalm är något som många kan drömma om. Det är en dröm som nu blivit enklare att nå tack vare de nya koncepten med kontorshotell. Det finns flera olika vägar att gå för att hitta rätt plats för dig och ditt företag. Här är några råd på vägen som ni kan ta till er:

Konkretisera era behov av ett kontorshotell på Östermalm

  1. Skriv ner vad ni har för behov och för budget. Till exempel:
  2. Hur många kontorsplatser behöver ni?
  3. Behöver ni ha lagringsutrymme för utrustning eller lager?
  4. Ett privat kontor med lås för värdesaker?
  5. Vart på Östermalm är ert drömläge?
  6. Vilken budget har ni?
  7. När behöver ni flytta in?

Gå igenom marknaden och ställ era frågor till olika kontorshotell för att hitta ett som matchar era behov. Fråga även om det finns möjlighet att komma och titta på lokalerna och hälsa på era eventuella nya kontorskompisar! Det är ett bra sätt att få en känsla av om ert företag också skulle trivas på kontoret och om kontoret har det rätta läget på Östermalm. Här kan det även vara bra att be om en prisbild för att få en uppfattning om vilka kontorsplatser som passar in i budgeten.

Upplever ni det svårt att sammanställa de kontorshotell ni hittar så finns det företag som specialiserar sig på att hjälpa andra företag att hitta rätt kontorshotell på Östermalm.

Skriv avtal och se fördelarna med ett kontorshotell

Har ni hittat ett kontor på Östermalm som passar in på era kriterier så är det dags att specificera typ av kontorslokal och skriva ett avtal. Läs igenom noga, be gärna en expert om hjälp om ni har några funderingar. Fördelar med ett kontorshotell är främst flexibla och kortare bindningstider är traditionella kontorslokaler. Det är även så att om ni skulle behöva utöka er kontorsyta kan det vara enklare på ett kontorshotell då de är skapta för att kunna erbjuda kontorslösningar i varierande storlekar.

De allra flesta kontorshotell har även mysiga och trevliga gemensamma utrymmen som är designade för att underlätta mötet mellan människor då själva tanken bakom sådana här kontor är att skapa ett naturligt kunskapsutbyte mellan företag och branscher. Det om något är en fördel då möjligheter till att knyta nya kontakter växer markant på ett kontor där flera företag jobbar bredvid varandra.