Ett urval av Vagabond skor för honom

Vagabond är ett stort och känt skomärke vars utbud är störst inom dammodeller. Men självklart finns här även ett stort utbud av skor till honom. Hos en av de största återförsäljarna av Vagabond skor hittas herrmodeller inom följande kategorier.

Casual (6 modeller)

Inom denna kategori hittas bland annat Paul Sneakers i flera olika färger. En av de mest sålda skorna inom sneakers från Vagabond. Skon är tillverkad i skinn och har chunky i gummi. En klassisk stilren casualsko för vardagen.

Dressat (13 modeller)

Köp en sko inom kategorin ”Dressat” om det är dags att klä upp sig lite extra. Här hittas skor med lite mer exklusiv stil – men ändå till ett vardagligt pris. Bland annat finns Linhope, Salvatore och Parker. Dessa finns i sin tur i något olika modeller. Exempelvis finns Parker både som lågsko och i lite högre modell. Parker lågsko är tillverkad i mocka och är uppbyggd av getskinn. Passar exempelvis till chinos, finare jeans eller kostym. En klassisk finsko från Vagabond.

Kängor (5 modeller)

Kängor är kanske inte den skomodell som Vagabond är mest känd för. Utbudet är även ganska begränsat och har fokus på stil. Det är inte några vandringskängor utan snarare lite högre skor som kan användas både vår, sommar och höst. Bland kängorna hittas exempelvis Harvey Boots Chelsea och Salvatore kängor.

Salvatore har högst skaft och är tillverkat i svart hållbart skinn. Bör impregneras och vårdas för att skinnet ska få så lång hållbarhet som möjligt.

Sandaler (1 modell)

Män som vill köpa sandaler har i detta fall bara en modell att välja på. Detta i alla fall hos just denna återförsäljare. Fler modeller kan hittas via företagets hemsida. Den sandal som erbjuds är Funk. Sandalen är helsvart och har en ovandel och foder som är i svart skinn. Även sulan är svart och relativt tjock. En stabil sandal som ändå ger gott om luft till fötterna genom att överdelen enbart består av två tvärsgående band. Det är inte möjligt att reglera längden på dessa så man bör prova sig fram till rätt storlek från början.

Sneakers (4 modeller)

Inom sneakers erbjuds fyra modeller. Det är Quincy samt Apsley i vardera två färger och tygval. En klassisk sneakers i sportformat.