Planerar du att göra om ditt badrum? Detta kan vara en utmärkt investering som gör badrummet mer estetiskt tilltalande och funktionellt. Dessutom kan värdet på din bostad öka tack vare denna förändring. Här delar vi med oss av några enkla tips som kan hjälpa dig att spara pengar på din badrumsrenovering när du anlitar Lisana för jobbet!

För det är sannolikt få bostadsägare som har en gränslös budget för renoveringar. Därför vill du försöka minimera den totala kostnaden för renoveringsarbetet i den mån som är möjligt. Men även om din budget är begränsad kan du åstadkomma en hel del när du tar hjälp av proffs på badrumsrenoveringar. Därför bör du anlita Lisana då de är experter på renoveringsarbeten!

Nog om det, läs vidare så ska vi berätta hur du kan spara pengar på din badrumsrenovering!

Så kan du och Lisana få till en budgetvänlig badrumsrenovering

Till att börja med vill vi understryka vikten av att ta hjälp av proffs när du vill renovera därhemma. Lisana är experter på renoveringar av olika slag och hjälper dig att förvandla ditt gamla badrum till ett modernt och fräscht sådant.

För att säkerställa att renoveringen blir vänlig mot din plånbok bör du dock:

  • Alltid ha en plan. Planering är A och O när det kommer till badrumsrenoveringar. Detta är det säkraste sättet att undvika att du spräcker budgeten när du renoverar ditt badrum. Sätt dig gärna ner med Lisana och diskutera igenom dina planer, din budget och hur ni ska sy ihop allt till ett lyckat renoveringsprojekt!
  • Behåll det nuvarande rörsystemet. Ett sätt att hålla nere kostnaderna när du renoverar ditt badrum är att behålla rörsystemet intakt. Detta bör du naturligtvis endast göra om systemet ifråga fungerar som det ska och inte är alltför gammalt. I annat fall riskerar du att ändå behöva byta ut det inom en snar framtid. Men om rören är i gott skick kan du spara en slant på att inte byta ut dem.
  • Byt bara ut toasitsen och locket. Att byta ut hela toaletten kan kosta en lite peng. Men om den är fräsch i övrigt räcker det kanske med att byta ut locket och toalettsitsen. Om så är fallet kan du spara lite pengar även med denna åtgärd.