Smarta produkter för profilreklam

Driver man ett företag har man förmodligen någon gång funderat på profilreklam på olika produkter. Faktum är att det är både ett relativt billigt men också väldigt effektivt sätt för marknadsföring eftersom man på ett enkelt sätt når ut till många människor i en önskad målgrupp. Dela ut som gåva till personal och kunder på kontoret eller ladda upp med roliga prylar inför en mässa.

USB-minnen

En bra och uppskattad sak att ge ut till kunder efter avslutat samarbete är USB-minnen. Dom är lätta att bära med sig och fyller dessutom en bra funktion och det är enkelt att sätta sin logga på ett minne. Dessutom är det en lite finare present än en penna eller ett nyckelband och brukar finnas i fina förpackningar, något att ge bort till medarbetare och speciella kunder.

Vattenflaskor

Här finns det många modeller att välja mellan för att färg och form ska matcha företagsloggan så bra som möjligt. Ha flaskorna tillgängliga på kontoret för både kunder och personal att ta av så kommer dom synas både ute i skogen och på olika gym.

Varför inte trycka logga och företagsnamn på några vattenflaskor och sponsra ett fotbollslag eller en annan förening? Det brukar var väldigt uppskattat av lagen och ger dig som företagare bra reklam.

Det går även att skapa vattenflaskor med egna etiketter. Därmed sker inte trycket direkt på flaskan utan på en etikett som appliceras på färdiga vatten-, läsk- eller ölflaskor. Ett billigare sätt att skapa reklam mot att trycka på en komplett vattenflaska.

Kepsar och mössor

En given investering för den som vill satsa på profilreklam är mössor och kepsar. Enkla och billiga produkter som brukar användas flitigt av både stora och små. På mössor finns dessutom möjlighet att göra ganska stora och synliga tryck, och precis som med flaskor finns det många modeller och färger att välja mellan. När vintersäsongen går mot sitt slut kan man med fördel byta ut mössorna till snygga kepsar istället, för att se till att många huvuden pryds av smart reklam även under sommaren.

Att investera i ett gäng olika produkter med tryckt profilreklam i form av företagets logga eller adress till hemsidan ger en bred och enkel marknadsföring. Desto flitigare man är med att dela ut produkterna till kunder och andra ju större spridning får man såklart också. Oavsett om det är ett gäng vattenflaskor på en fotbollsmatch eller kepsar och mössor som syns ute på stan så är det garanterat många som kommer lägga märke till företagsloggan.