Egentligen är det omöjligt att avgöra vilken restaurang som har bäst catering eftersom det avgörs av både upplevd smak, service och utbud. Men några restauranger i Malmö sticker ut – på gott och ont.

Bästa – Enligt dem själva

Det finns ett cateringföretag i Malmö som väljer att marknadsföra sig på Google med ”Bästa Catering i Malmö”. De skriver på sin hemsida att många kunder anser att de erbjuder bäst catering och att de gärna håller med. Däremot framgår det inte något medelbetyg eller länkar till recensionssidor som skulle kunna backa upp deras påstående. Är de bäst? – I alla fall enligt dem själva.

Bäst pris

Enda nackdelen med catering är priset. Det har en libanesisk restaurang tagit fasta på och lyfter upp deras prisnivåer extra mycket. De marknadsför sig med ”från 149 kr per person”. Samtidigt är det svårt att jämföra priser då kaffe och kaka ingår hos vissa men inte hos andra. Hur stora är portionerna? Kanske räcker det med att beställa för 5 personer även om man är 8? Vilket cateringföretag i Malmö som har bäst pris är därmed väldigt svårt att avgöra.

Bäst kundomdöme på Google

Ännu ett alternativ är att se på de kundomdömen som lämnats på Google. Överlag har de företag som finns med på listan mycket goda omdömen. De tre som nämndes i slutet av 2019 hade 4,0 – 4,5 samt 4,9 i genomsnittligt betyg från kunderna. Att med 18 omdömen ha ett genomsnittsbetyg på 4,9 är imponerande. De skulle med det kunna utses till ”bäst catering i Malmö”.

Catering i Malmö som möter dina behov

Ovan visas tre vägar till att bedöma vilka som är bäst. Men i grunden handlar det om att hitta ett cateringföretag som helt kan möta dina behov. Det handlar inte enbart om att kunna leverera maten till dörren – det kan alla. Se exempelvis på följande punkter.

  • Utbud – Finns alternativ för de med allergier eller om man äter vegansk mat?
  • Leverans – När på dagen kan de leverera? Även sent på natten?
  • Priset – Se på portionspriset men även vad som ingår i detta. Ingår leverans, kaffe, kaka, att de tar hand om disken?
  • Miljö – Levereras allt i engångsmaterial? Plastmuggar och plastbestick?

Vilken catering i Malmö är bäst? Den som kan uppfylla kundens behov bäst! Då spelar det ingen roll om det handlar om hemlevererade lyxpizzor, thaimat eller buffé till ett bröllop.